KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Saturday, May 9, 2009

:: yg terakhir ::

yahooooooooooo...

seronoknya la...=b
exam dah abis dah...yeay2...
exam dah abis..
sem 3 dah berakhir...
nanti masuk semester baru....
sonok2..aku sonok....=b
aku suka..kau suka..
hahaha...=b

walaupun paper yg last tu agak membuat kepala aku pening,
promotion oh promotion...
tapi tak pe la..aku dah usahakan yg terbaik dah..
kat bawah ni ad sikit gmbar
yg sempat aku snap pakai tepon tak canggih aku..hikhikhik..=b



ni gambar aku waktu kat dining...sebelum gi exam..kita makan dulu..=b




cae, wa ngan dayah..kat dining..hehe..makan tu penting..nanti lapar tak leh nak pikir jawapan..hahahaha...=b



ni shahida momot...posing mautnya sebelum masuk dewan exam...



ni pulak menampilan baru aimi kat blog aku..hehehe..ni pon mase sebelum exam..



ni pulak gambar aku, cae ngan zati..pon sebelum exam...



ni waktu dah abis exam...tak tau nak kate pe dah...



gambar zati....pas abis exam..

so, bermula cuti yg panjang wat aku dan bebudak yg sewaktu dgnnya..
cuti ini mmg bosan kerana sungguh lama..hampir 2 bulan,
tak tau nak wat pe...
tak pe la..cuti pon cuti la..=b

tu je..

babai...=b

2 comments:

saya aki said...

akhirnya gambar aku kak lung!
hehe...
mmuaahh!!

Kak Long said...

hehehe..=b
sonok la tu...