KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Tuesday, October 27, 2009

:: Sama2 Kita Berjaya ::


Assalamualaikum..

hari post lg satu entry..takde pape pon..just nak ambil kesempatan sementara masa yg ada..

Sekarng ni tgh musim peperiksaan..terutamanya buat student2 uitm satu malaysia ni.. So, dikesempatan ni..

Saya NORZAFIRAH BT MIDUN, ingin memohon jutaan kemaafan andai ada yg terguris atas kata2 yg diluahkan, terluka dgn perbuatan yg dilakukan,terkutuk, termengata, mintak dimaafkan..

Juga terambil pape hak kepunyaan org lain tanpa sedar, termakan, terminum..mintak dihalalkan..

Juga pada pensyarah2..mintak dihalalkan segala ilmu yg dicurahkan...

Doakan yg terbaik untuk saya, juga dipermudahkan jalannya..



Pada kawan2 yg akan sama2 berjuang, all the best..buat yg terbaik..setiap yg pahit..ada manisnya..semoga kita sama2 berjaya memperolehi apa yg kita impikan..and remember...

"To achieve great things,
We must not only act,
But also dream,
Not only plan but also believe,
Best wishes for your exam."

To my gumuk.. gud luck..all the best okk..ingat tau..kite nak duduk umah banglo nanti..yg ada swimming pool..hehehe..=) usaha lebih sikit ek.. kite percaye...you can make it.. jgn lupa jugak.. cuti2 malaysia yg percuma tu..hehehe..=) mari2 kite lawan..luv u soo much..





Monday, October 26, 2009

:: bikinies + shades + begs + flip flop for my frens ::


Assalamualaikum..

Hai semua..hehehe..dah lame tak update citer pape kan..tersgtlah busy skang ni..lg pon nak final exam dah..addooii..tu yg lagi busy tu..takde pape nak citer ponn..nak citer pasal cuppies..

Hmm..disebabkan aku nak merealisasikan impian 2 kawan aku ni..iaitu
zati ngan cae..yg nak makan cuppies..so aku pon order la sikit..tak bnyak pon..thnks jugak pada kak diba sebab sudi buatkan cuppies tu..last2 minute..hehehe..=) so..ni la rupenye...bikinies + shades + begs + flip flop...


hahahahha..so girlie ini cuppieskan..hahaha..impian dah jadi kenyataan ok..jgn mengidam lg ek..nanti aku belanja yg lain pulak ok..hehehehe..=)

mereka kate, cuppies itu sedap..mari2..sape2 nak order..bg tau le ek..hehehe..=)

mmmwwaaahhhh..tu je..tatatatta..

Saturday, October 10, 2009

:: JaDuAL PekSe DaH KuaR ::


Assalamualaikum semua..

Dah lame rasenye tak post pape kat sini..korang ok tak ni?? ke dilanda suasana hari raya lagi?? hehehehe..=) takpe kan..raya kan ke sebulan..(^_~)

Ni entry khas untuk bebudak yg amik IS110 part 4...terutama bebudak merbok..ekekekekeke..=)

Ni haaa..amik korang..jadual pekse dah kuar..tmpat tak tau lg..dan lg best paper records yg akan bukak tirai..jadi..bergembiralah dgn jadual yg menyakitkan ni..=)


Dah2..jgn tgok lme sgt..gi study skang..takde pape dah citer kat bawah ni..takyah nak scroll lg..

Tatatatata..

(^_^)

:: tiada kata ::

Thursday, October 1, 2009

:: pddSphotography Engagement Package ::

Assalamualaikum..

Hai semua..sihat? harap2 semua sihat lah hendaknya..cuaca pon sedikit tak menentu kebelakangan ni..terutama kat Sungai Petani ni..jd..jagalah diri k..ingatan untuk aku juga..=)

Hmm..just nak share ngan korang semua..something yg baru dalam hidup aku ngan si gemuk aku... selalunye aku suke bergambar depan kamera ala2 model terhangat di pasaran, but now aku offer nak amik gambar pd sape2 yg bakal melangsungkan majlis pertunangan terutamanya di area Perak..dan kat bawah ni ada sedikit maklumat pakej yg kami tawarkan dan gmbar2 yg membantu..=) Kalau inginkan mengetahui dengan lebih details tentang perkhidmatan kami..jgn segan silu untuk berhubung dgn kami..kami sdia membantu..=)

:: pddSphotography Engagement Package ::


PACKAGE 1 : RM 350


3 HOUR.
200 PICTURES.

20 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

40 PRINTED PICTURES (3R) (SELECTED ONLY) (ADD RM10.00 FOR 4R).

FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD COMPILATION OF TAKEN PICTURES.

CUPCAKES FOR 'HANTARAN.'




PACKAGE 2 : RM 450


4 HOUR.
300 PICTURES.

30 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

60 PRINTED PICTURES (4R) (SELECTED ONLY).

FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD OMPILATION OF TAKEN PICTURES.

CUPCAKES FOR 'HANTARAN'.




PACKAGE 3 : RM 550


4 HOUR.
400 PICTURES.

40 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

80 PRINTED PICTURES (4R) (SELECTED ONLY).
FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD OMPILATION OF TAKEN PICTURES + 1 FRAME (8R) .

CUPCAKES FOR 'HANTARAN'.




Notes : For any event outside Perak State, other fees such travel cost will be added based on the distance.

Cupcakes boleh ikut design yg anda inginkan...=) Tapi kalau ada request yg extra, maksudnye, extra fees akan dikenakan..=)

Sebarang pertanyaan, email terus ke norzafirah@gmail.com atau tinggalkan pesan di ruang chat box..buat users FB, sila tinggalkan comment..=)

Itu je..

(^_~)