KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Wednesday, April 22, 2009

:: selesai ::

hehe.. selesai dah 1 paper Pengurusan Maklumat Islam (CTU264).. so ad sedikit kelapangan waktu ni walaupun ad 4 paper lg yng menanti... dan kesimpulannya...setelah penat mngarang jawapan selama 2 jam, aku mampu TERSENYUM puas...

mesti korang dah tau kenapa aku tersenyum puas kan ?? hehe..Insyaallah, semoga apa yg aku usahakn akan dinilai sebaiknya..amin..

tata..

nak tido...

ganti tido jap..

mengantok sgt2...

ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......(^_^)


:: dia, kamu, saya, dan EXAM ::

To all my friends..all the best k..Kita dah usahakan.. semoga usaha kita semua dipermudahkan olehNya insyaallah..amin


dan sebelum tu...

Kesempatan ni sy nak guna untuk meminta maaf andai ada salah dan silap sy. Sy juga minta dihalalkan segala ilmu, makan, minum, penat lelah, wang ringgit dan etc yg telah diberikan atau yg sy telah terambil. Doakan kejayaan sy dan kawan2 untuk exam kali ini. Semoga Allah permudahkan usaha kami. Insyaallah.. Dan selamat maju jaya buat sesiapa yg nak exam atau yg tgh exam atau etc..semoga kita semua berjaya. Insyaallah.kawan2 ku..

  1. jgn stress2 ek..
  2. bnyak2 kat doa kat Allah supaya semuanya mudah
  3. you can do it..
  4. be cool..
  5. smile always k..=)

take care..=b