KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Monday, May 11, 2009

:: ikan siakap 3 rasa ::

kami...

C-cae
.
.
.
I-izzati
.
.
.
F-fira
.
.
.

telah meraikan tamatnya exam dgn makan besar kat tanjung dawai..hahahaha...=b
ni semua atas sumbangan idea ms cae..yg teringin sgt mau makan ikan masak 3 rasa..
so, lepas segala dugaan dan rintangan yg telah kami lalui...

bermula perjalanan kami ke tanjung dawai pada 8/5/2009 jam 8.00 malam dan akhirnya sampai selepas 20 minit kemuadian...hikhikhik..

sampai je kt kedai makan tu, kami pon gi memilih ikan untuk dijadikan korban perut kami yg sgt2 lapar sebab dari pg tak makan..hehehe..=b
so, kami decided untuk pilih ikan siakap sebagai menu utama..hehe...sedap2..=b

ok, kat bawah ni ad bnyak pic kami..so enjoy...=b



cae di saat menunggu ikan siakap idamannya..=b




ni aku pulak..lapar giler waktu ni..tunggu air pon tak sampai2...




ya..mereka sgt seronok bile makanan dah sampai..=b




aku pon sonok gak..berposing dgn siakap idaman cae...


.
.
.
.
.
.
.
.
.


setelah abis makan, ni lah hasilnya...










ya, kami dah kenyang...=b


kesudahanya, malam tu kami tido kekenyangan.....=b


3 comments:

A.Suhairi M. Lazim said...

oiks..kim salam kat zati..hehe

Kak Long said...

hehehe..dia pon soh kim salam kat abg amad...

hahaha...=b

PAK CHU KANG said...

ngeheheh..ape lagi meh la no die.ahaha..