KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, May 21, 2009

:: cud2 CaYaNg + BuCuk + KuRaNg WaNgi Dari Ku + BuRoNg ::

Wahhhh..terharu akak dgn penghargaan tu..=)
Dirimu dan diriku mmg berharga..


Terima kasih bnyak2 atas dedication yg awak wat tu,

terharu sgt2..*blush*


sebenarnya, takde pape pon yg akak tolong,

semuanya atas usaha dan semangat awak sendiri...


Bagi akak,
Sape yg berusaha, dia akan dapat hasilnya..
Sikit usahanya..maka sikit la hasilnya,

bnyak usahanya, bnyak la hasil yg akan dia dapat..


Kadang2 mmg sesuatu telah ditakdirkan untuk kita, tapi tak salah kalau kite berusaha mengubahnya ke arah sesuatu yg lebih baik dari tu..rite??
Hikhikhik..dah macam pakar motivasi la pulak..

Pape pon..untuk 3 paper terakhir tu, buat yg terbaik..
mcam awak kate, yg dah lepas, lepas.. yg belum lepas ni la peluang k..

tu jek kot..
picture kat bawah ni untuk

awak yg BuCuk + KuRaNg WaNgi Dari Ku + BuRoNg...
hikhikhikhik..=)


nota bahu jalan : purple edition, sebab budak bucuk ni terlampau addict ngan purple dan rerame..

3 comments:

cudbutterfly~ said...

waaaaaaaaaa
akakkkkk
sy tga kesat2 air mate nih...
ble la akk wt tuh..
pic 2 br j upload td 2..
agk malu2 d cn..,,
(*v*)
luv u til' da sky la...~
thx 4 evrytg..,,
tsk!

Kak Long said...

takde pape la..
ishh..buang air mate jek..
akak dah wat awal dah..
tapi baru publishkan..
hikhikhikhik..=)

be strong..=)

cudbutterfly~ said...

hik2
insyaAllah kak..:)

tgk lah...
mlm nih sy bur0ng
akak antu lagik.
hek2~