KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, October 1, 2009

:: pddSphotography Engagement Package ::

Assalamualaikum..

Hai semua..sihat? harap2 semua sihat lah hendaknya..cuaca pon sedikit tak menentu kebelakangan ni..terutama kat Sungai Petani ni..jd..jagalah diri k..ingatan untuk aku juga..=)

Hmm..just nak share ngan korang semua..something yg baru dalam hidup aku ngan si gemuk aku... selalunye aku suke bergambar depan kamera ala2 model terhangat di pasaran, but now aku offer nak amik gambar pd sape2 yg bakal melangsungkan majlis pertunangan terutamanya di area Perak..dan kat bawah ni ada sedikit maklumat pakej yg kami tawarkan dan gmbar2 yg membantu..=) Kalau inginkan mengetahui dengan lebih details tentang perkhidmatan kami..jgn segan silu untuk berhubung dgn kami..kami sdia membantu..=)

:: pddSphotography Engagement Package ::


PACKAGE 1 : RM 350


3 HOUR.
200 PICTURES.

20 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

40 PRINTED PICTURES (3R) (SELECTED ONLY) (ADD RM10.00 FOR 4R).

FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD COMPILATION OF TAKEN PICTURES.

CUPCAKES FOR 'HANTARAN.'




PACKAGE 2 : RM 450


4 HOUR.
300 PICTURES.

30 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

60 PRINTED PICTURES (4R) (SELECTED ONLY).

FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD OMPILATION OF TAKEN PICTURES.

CUPCAKES FOR 'HANTARAN'.




PACKAGE 3 : RM 550


4 HOUR.
400 PICTURES.

40 EDITED PICTURES (SELECTED ONLY).

80 PRINTED PICTURES (4R) (SELECTED ONLY).
FREE 1 ALBUM + 1 PRINTED PICTURE (8R) (SELECTED) + 1 DVD OMPILATION OF TAKEN PICTURES + 1 FRAME (8R) .

CUPCAKES FOR 'HANTARAN'.




Notes : For any event outside Perak State, other fees such travel cost will be added based on the distance.

Cupcakes boleh ikut design yg anda inginkan...=) Tapi kalau ada request yg extra, maksudnye, extra fees akan dikenakan..=)

Sebarang pertanyaan, email terus ke norzafirah@gmail.com atau tinggalkan pesan di ruang chat box..buat users FB, sila tinggalkan comment..=)

Itu je..

(^_~)

1 comment:

the-sylver-shooter said...

wah..muda2 dah jd usahawan..keep it up!!