KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Monday, October 26, 2009

:: bikinies + shades + begs + flip flop for my frens ::


Assalamualaikum..

Hai semua..hehehe..dah lame tak update citer pape kan..tersgtlah busy skang ni..lg pon nak final exam dah..addooii..tu yg lagi busy tu..takde pape nak citer ponn..nak citer pasal cuppies..

Hmm..disebabkan aku nak merealisasikan impian 2 kawan aku ni..iaitu
zati ngan cae..yg nak makan cuppies..so aku pon order la sikit..tak bnyak pon..thnks jugak pada kak diba sebab sudi buatkan cuppies tu..last2 minute..hehehe..=) so..ni la rupenye...bikinies + shades + begs + flip flop...


hahahahha..so girlie ini cuppieskan..hahaha..impian dah jadi kenyataan ok..jgn mengidam lg ek..nanti aku belanja yg lain pulak ok..hehehehe..=)

mereka kate, cuppies itu sedap..mari2..sape2 nak order..bg tau le ek..hehehe..=)

mmmwwaaahhhh..tu je..tatatatta..

2 comments:

cottoncandy said...

ehek
nk k.fira lanje
hehe

Kak Long said...

hehehe..boleh je..