KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, July 2, 2009

:: Kolej ::

Assalamualaikum..

Bersambung cerita semalam. Aku login masuk balik kat eHEP online system. Then, mmg ok dah system tu..tapi satu jek buat aku rase marah sgt2.. benda ni asyik kuar aje..

Harap Maaf! Permohonan Kolej Anda Sedang Diproses

Aaaarrrggggghhhhh...smpai bile nak prosesnye aku pon tak tau lah...then, untuk dapatkan kepastian, aku pon teponlah pejabat kolej..(dapat idea dari shahida)..

Then,

aku : hello, pejabat kolej masria ke?

kolej : ya, boleh saya bantu ?

aku : saya nak tanya berkenaan permohonan kolej.

kolej : oh. ye? kenape?

aku : keputusan kolej saya still dalam proses. saya tak faham. kawan2 saya dah dapt result dah.

kolej : oh. kamu ada dikenakan tindakan tatatertib hep atau hea tak?

aku : dalam hati..(tindakan tatatertib, gile apa, aku bukan nak kate aku ni baiklah. tapi balik lebih waktu masuk kolej pon aku pernah buat 2 kali je sepanjang 3 sem, tak datang kelas pon, bukan selalu, surat pon aku tak pernah dapat)..hmm..saya rase, tak pernah la pulak saya dikenakan tindakan tatatertib.

kolej : ok, minta nama kamu, no matrik,dengan no bilik kamu? dan no telefon kamu.

aku : Norzafirah Bt Midun, 2007114..., no bilik m1-02-.. 019-5260...

kolej : ok, kita akan check semula kamu punya permohonan, mungkin ada kesilapan. kalau ada masalah, kami akan telefon kamu secepat mungkin. Cuba buat semakan semula petang nanti.

aku : ok. terima kasih


ok..tu jek, aku bukan lah apa, lg 2 hari aku nak balik kedah dah, kalau problem ni tak selesai macam ne? balik2 sane aku takde bilik. nak soh aku merempat kat mane? pondok guard ke? menyampah tul aku..

ok..tu jek luahan perasaan aku. mintak maaf lah, tak berbudi bahasa langsung. nak buat cam ne.. aku bengang dah tahap apa, aku pon tak taulah,

k.. jumpe next entry k..

(^_^)

3 comments:

PAK CHU KANG said...

alahai..hehe..

aki said...

Takpe Kak Lung, anda boleh merempat kat blik saya. Tapi kan, nombor bilik saya masih tak tuka lagi. ****** btol la kan pengurusan kolej ni. hm.

Kak Long said...

shahida : mmg $%#%&**%$ betul..menyusahkan aje..manual lg senang..

abg amad : huhuhu..kesian kan..