KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, July 2, 2009

:: blog, futsal, packing, kedah ::

Assalamualaikum..

Aku rase cam tajuk kat atas ni tk sesuai langsung..hahahahaha..=) papelah kan..

Huhuhuhu..besok nak balik kedah dah..ohhh...sungguh bosan..kalau bukan sebab nak blaja untuk mase depan, takkan aku nak nye ke sane..dok rumah lg bes..makan tido..abiskan duit mak aku..gi mane2 tak yah bawak kad matrik..takyah bangun pagi2 nak ke kelas..huhuhuhu..tapi nak buat camne..dah aku pilih jalan camni..belajar..kene la tanggung kan...belajar + belajar + belajar dan terus belajar..ohhh....tidak..bermula balik hidup yang tak teratur..makan entah kemana..tidur entah kemana..

tapikan, kadang2 best jugak..bukan selalu..biasalah kan..hidup ni ada part yg best dan ada part yang tak best..takde pilihan..nak taknak kene lalui jugak..rite? hehehe..=)

Barang2 dah pack sikit2..tinggal sikit lg aje tinggal..aku tak risau sgt sebab aku bawak balik kete..campak aje barang dalam kete mane yang tak sempat pack tu..hahahaha..=)

yang paling penting..aku tak drive sorang2..kerana ad orang yg sudi temankan..ekekekeke..=) cam biasalah kan, siapa lg kalau bukan si bulat aku yg bucuk tu..=) maybe bertolak subuh kot..sabtu nanti..sebab nak smpai awl kat kedah..sebab si bulat saya kene amik bas balik perak balik..kesian2..sorry ek bulat..

Yang paling pasti, sekarang ni aku tgh tgok bulat aku main futsal dgn bebudak opis dia smbil berblog..hehehehe..=) kat bawah ni ad sikit gmbar diorng main futsal yg sempat aku snap gune tpn murah aku ni..






okk..tu je..aku dah nak balik umah dah..bulat aku pon dah abis main futsal..smpai umah nanti aku nak smbung pack barang2..

pd kawan2 aku yg nak balik ke kedah tu, elok2 ek..semoga korang semua selamat smpai ke kedah, pd aku jugak..kite jumpe kat sane nanti ek..

k..tu jek..tatatatatata..

jumpe lg next entry k..

(^_^)

1 comment:

N.S.K said...

jmp nti....
byk kisah2 yg nk di story telling kn!
wops....
bkn gossip..heheh~