KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, June 11, 2009

:: Aku Rasa Lega ::


Assalamualaikum..

Pg tadi..bnyak jugak msg masuk..terkacau aku tido..hehehehe...antara org2 yg antar msg kat aku :

Pukul 9.30 pg tadi, dari Puan Haziah..lecturer aku..

Salam. Long, results u all leh tgok kat website hr ni kan? Tahniah awal2 dari saye ye..

Ni buat aku cuak..tapi aku tak balas pon, nak gi cek pon aku malas, awal gi..tak mungkin kuar pepagi cam ni..

Then Pukul 12.14 tgh, dari cik wan..kawan aku..

Kak Long, ..dah bley check result blom?

Ni pon aku tak bals..mmg makin cuak aku..

Then Pukul 15.o4 ptg, dari cae..jauh dari sabah tu..

Long result dah kuar ke??

Huh..mmg makin cuak aku..aku terfikir dalam kotak pemikiran aku..mesti dah kuar punya la waktu cam gi ni..mmg giler..takut aku..

Pastu, aku pon antar la msg kat zati..aku tanye dia, dah boleh cek ke blom..n dia kate blom..pastu aku pon bukak lappy..try la..mmg takleh..walaupun dah pukul 6..pastu aku pon bukak blog..then tgok LAN ad update baru, aku pon berjalan lah ke blog dia..then aku dapat tau yg kalau nak cek tgok kat mini transkrip..aku pon try ar..mmg giler ar..terpampang result aku..

Orang kate penantian satu penyeksaan..mmg betul pon..mmg giler cuak..takut aku..manelah tau result aku tak memberangsangkan..
TAPI..

Alhamdulillah..syukur sgt2 sebab kerisauan aku dah reda dah...akhirnya, pe yg aku usahakan berbalas gak..aku rase lega giler..=) sgt2 lega..

"Ya Allah, aku bersyukur di atas kejayaan yang aku perolehi..terima kasih kerana memberi aku peluang untuk merasai kemanisan kejayaan ini..Terima kasih kerana memberikanku ketabahan untuk mencapai kejayaan ini.."

Walaupun agak kejatuhan..0.02..padan muke aku..ha..tu suke sgt..berfoya-foya sane sini..amik ko..padan muke..huhu

Dan yg paling pasti, aku dapat gi dinner dekan lg sem ni..=) tu yg aku suke..dinner free..ekekkekeke...=)


Then, kat kesempatan ni..aku nak ucapkan bebnyak terima kasih teramat sgt2 buat :

lecturer2 fakulti aku, yg tak jemu mengajar aku ngan kawan2 walaupun student2 diorang ni mmg sememangnya degil..

then, of coz family aku..terutamanye mak aku..walaupun dia bising sebab jatuh sikit result aku kali ni..

my lubley bulat..yg sentiase sokong pe yg aku wat..mwwwaahhhhh2...sayang kamu..

kawan2 aku kat uitm kedah...especially..group keje aku..takde korang..aku pon tk tau lah jadi pe..

then, sume yg sentiase berade kat blakang aku..menyokong aku..

terima kasih sgt2..mmmmwwaaaahhhhhh..

k..tu jek kot..

tatatata..=)

(^_^)

4 comments:

MiSS eyLL said...

anyway, congratsss...

Kak Long said...

thanks..
ko pon same..cogratsss..
still dekan lg..still boleh gi dinner free lg..=)
relaks ar..
sem depan kite usaha same2 lg..

aki said...

congrats kak lung.. maintain nampak? hehe

Kak Long said...

thanks..
huhuhu..
macam tak caye je leh dapat tu,
dah la sem lepas memain je lebih..