KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Sunday, May 31, 2009

:: PhOtOGraPhY ::

Assalamualaikum..

Takde pape sebenarnya, just nak tanya pendapat korang tentang beberapa gambar yg di snap oleh my bulat..

Sgt mengalu-alukan komen dari pembaca semua.., kalau tak keberatan, leave ur comment here..really appreaciate it..

that all...

thanks..

and enjoy this pictures..


pic 1



pic 2




pic 3


pic 4



pic 5



pic 6



pic 7



pic 8



pic 9



pic 10



some pictures are edited by me and also my bulat..but all the pic taken by my bulat..

tatatata...

jumpe next entry..=)

(^_^)



8 comments:

Khairul Annas Musa said...

pic no 1 dan 6 agak menarik...teruskan usaha!! cayok!

blacks said...

thanks sis sudi menjengah pondok buruk punk5...pix2 yg menarik dari your bulat...he,s really good...untung you...hari2 boleh jadi model kan...ha..ha..ha..

Kak Long said...

en anas : terima kasih..insyaallah..sy sedang berusaha untuk menambah kualiti..

en blacks : untung jugak la..smpai dah tak tau nk pose cam ne dah..and thank untuk komen tu..really appreciate it..

PAK CHU KANG said...

Ermmm.. Nice Pic, but will it ever become a reality?!hehe..serius gmbo no 7 menarik dn model bju merah tu pun menarik gak.. ;p

dRakA said...

ala.. ckp la lau ade zati sume menarik.. ahaha

Usagi said...

Cantik2....
Best2...
Ble r jd jurukamera akak nanti ek.
hehehehe....

PAK CHU KANG said...

Mr Draka,

Hampeh jer ayat2 tuh. Wat terguris ati aku jer..heheh..Wey, nnti kakak aku nk kawen aku try ty die..Mane tau kot2 die nk.

aziella said...

wahh...nice....
leh tempah ur bulat jadik photographer klu kite nk tunang or kawen nnt..hhehehe