KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Sunday, May 3, 2009

:: one more ::

yesssss !!!!!!!!!

aku suka...
tinggal lg satu paper je..

pg tadi (03/05/09), lepas lg satu paper..
IMD201 (Access To Information)
nasib baik pe yg aku tak baca tak kuar,
pastu mendapat sedikit ketenangan
bila diberi tahu bahawa
carry mark aku ok..sonok2
paper tu takde susah mane pon...
cuma tak bace je...
n susah nak identify info.
bercampur aduk semua, jadi blur..
kesudahannya, aku tido kul 4.00 pg
dan berniat nak bngun balik kul 5.00 pg,
tak jadi..aku tido sampai kul 6.30 pg..
then sembahyang subuh..baca2 sikit..
gi jawab pekse...

ni pic yg aku sempat soh zati snap ngan aku sendiri snap :

ni sape lg kalau bukan aku, boleh senyum sikit je la, yg kat bawah tu, no meja aku dok waktu exam..100.. moga2 aku leh dapat full marks untuk kertas tu..insyaallah..=b




ok, yg gmbar kat atas tu, aku dah kemas barang2 aku, nak balik..tido..yg kertas kuning tu kertas soklan, yg kertas putih tu slip nak amik pekse, yg warne coklat tu beg duit aku, and yg biru tu of course la pencil case..hehehe..comel kan ?

gmbar kat bawah tu coursemate aku..adha ngan alif bincang lepas pekse abis, dan bukan ditangkap berbincang masa pekse ek..=b


ni gmbar tempat blakng aku dok, dah ramai yg kuar awal..mesti dorang leh jawabnya..sebab tu kuar awal kan??




ni gmbar belah depan aku dok..ramai lg nampaknya...=b



muka stress cae..=(




muka stress zati...=(

ok..tu je kot..
doakan kejayaan aku tuk paper last nanti, 8 / 5 /2009....=b
tata..




4 comments:

Awy said...

hehehe..moga berjaya score paper..
kasi dapat dekan lagi skali, insyaallah

Kak Long said...

thanks awy...=b
insyaallah

saya aki said...

aku takde.. sob2..

Kak Long said...

ala..momot..
ko duk jauh belakang..
paper last aku masukkan ko kat dalam ni ek..=b
alalalalala....