KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Wednesday, March 11, 2009

:: reunion secara tak sengaja ::

refer kat tajuk kat atas ni..hehe.. majlis kahwin kawan aku, anim..mmg menciptakan satu reunion secara tak sengaja antara cikgu2, staff2 sekolah aku dulu, anak2 murid.. Mmg teruja amat sgt la aku dibuatnya, mana taknya, ada tu dah 2, 3 tahun tak jumpa, kalau jumpa pon, kat alam siber ni, friendster, myspace, facebook ngan etc..=b

reunion yg tak sengaja ni mmg menamatkan kemarau rindu la..wah2 ayat aku..tak tahan..hehe.. tapi serius, mmg rindu amat sgt..pada kawan2, cikgu2 ngan staff2 sekolah + asrama.. ye lah kan..orang2 ni yang bnyak berjasa pada aku..huhu..syukur sgt2 sebab Allah swt bagi aku kesempatan nak berjumpa ngan orang2 yg aku rindu...

hmm..cam biasa la kan..sesi bergmbar la yang memenuhi masa aku kat umah anim.. so, kat bawah ni ad la sikit gmbar yg aku amik, secara sengaja dan tak sengaja.. hehe


# cikgu sam ngan anaknya #


# cik jaa ngan kak selly#



# nana, farah ngan nor #



# dialog diorang 3 orang : nah, ambik no aku, simpan leklok..dah nak dekat 20 kali aku bagi..#


# 2 orang mamat perasan #


# cik jaa ngan en syafik #


# syed, fifi, ngan amy #



# ella, farah, mamat ngan fifi #


# Cikgu Anis #


# Kak Selly #


# kak ida ngan anaknya #



# Dr. Ummu Sulaim Halid #

1 comment:

cik farahana said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
besnyer