KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Wednesday, February 25, 2009

:: a picture ::


hmm..nice kan picture ni?? hehe..tapi nice lagi orang yang ada dalam gambar ni kan?? =b
thanks tu en draka sebab buat gambar ni bertambah menarik..


Gambar ni di ambil waktu aku pergi umah kawan aku, huda.. kat Shah Alam.. waktu ni O T W nak gi shopping.. tu je nak share ngan reader sume.. Aku suka sgt2 gambar ni..

2 comments:

cik farahana said...

eleh sebab dak draka amik
sukaaaaaaaaa le
gatay
cehesh

Kak Long said...

bukan dia amik la kakak farah. dia edit je..hehe..=b