KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Monday, February 23, 2009

:: miss purple ::

hehe..bestnye balik umah weekend hari tu..whee~~~~aku baru je memiliki @ membeli "MiSs PuRpLe"..sonok2..woowww~~wheee~~~ =b


kalau korang nak tau, "MiSs PuRpLe" is my new notebook..hehe.. kat bawah ni some pic of my "MiSs PuRpLe"..




"MiSs PuRpLe" dari depan



"MiSs PuRpLe" dari tepi



"MiSs PuRpLe" dari mne tak tau nak cakap..=b


my DreaM comE Teruuuuuuuuuu....wheeee~~~~~

5 comments:

dRakA said...

haha... seb bek b bwk.. hehe.. lau x?? hehehe

Kak Long said...

bawak?? gi mane??

cik farahana said...

weh
jenama apa nieh

Kak Long said...

fujitsu L series

dRakA said...

bwk g yik fong la...