KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, August 2, 2012

ahaaiiii.. ai riso ni sebenornye

Assalamualaikum semua =)


sihat ke?? tak sihat cepat2 la pergi jumpa doktor ke..takpun rehat banyak2.. biasala dugaan bulan puasa kan.. hehehe.. ai sihat alhamdulillah..rindu la kat u ouls semua kan.. hehehe.. hari ni ai nak citer pasal perasaan.. haaa..nak tau kenapa?? sebab perasaan ai skang ni dah tak tentu hala.. esok result pekse kuar dikkk oiiii.. debar ai okkk =( tu la kan..ritu taknak belajar betui2.. ni la akibatnye kan.. konon2 nak dapat anugerah dekan tiap2 sem..blajar takmau elok.. memang ai rasa cam kempunan je sem ni.. ahaaiiiii... risoooo =( 


itu je ai nak kongsikan.. untuk semua student UITM.. harap bersabar la ye.. esok takyah masuk student portal.. terus je bukak emel.. terpampang dikkk oiii.. kalau skrin komputer or laptop besooo..harap jgn kantoi la org lain nampak result korang kan.. hehehehe..


jumpe next entryyy k.. 


p/s ai nak citer pasal iftar ai ngan kawan2 last weekend kat u ouls semua =) hepiii pk!!

No comments: