KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Friday, May 29, 2009

:: S.U.R.P.R.I.S.E ::

Assalamualaikum..

jeng..jeng..jeng..

taaaadddaaaaa....

epi birthday budak bucuk..
cud2 charmed..=)

wahhh..kamu dah tua dah skang ni..

hikhikhikhikhik..=)

so budak bucuk..ni virtual cake for u..pilih jek mane nak..=b








nothing to say, just nak wish u :

  • semoga panjang umur, dan dimurahkan rezeki..
  • nikmat usia ni jgn salah guna ek..=)
  • be a better person...
  • jgn noty2..(*_^)
  • study elok2 k..
  • be a strong person..
  • i luv u..mwaahhhh2..(^_^)
tu jek kot..

k..tata..=)

hope awak enjoy birthday awak..dan yg paling pasti, awak dah tua..ekekekeke...=)
umur awak dah tambah satu angka lg..

21st years old

(^_^)


1 comment:

cudbutterfly~ said...

huwaaaaaaaa
im outta word
thx 4 being there 4 me..
kek 2 nk sme
tp nk mkn y ad btrfly 2 dlu
hihihi
muah2 akak~