KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, May 14, 2009

:: banyak lagi ::

wahhh...bnyak lg yg aku kena wt....

1. ni best, dapat award..tapi award ni cam tag gak, kena antar kat org..sabar ek cud2..nanti akak mu ini akan meng copy nya dari blog mu...

2. perbaiki blog ini yg sudah tunggang langgang akibat ketaksuban aku bermain mafia wars...whee~~~~

3. mengemas brg2 yg aku bawak balik dari asrama..haha..walaupun hakikatnya aku dah ad kat umah ni nak dekat seminggu, brg2 tu masih tak berusik, akibat sifat malas aku yg ketara...=b

4. meng organize file2 yg ad dalam laptop ku..wahhhhh...sungguh ngeri kalau tgok..=0

5. menjahit langsir, ini bakat terpendam aku...


taklah bnyak mane pon sebenarnya, tapi di sebabkan aku ni jenis tidak mengutamakan apa yg patut, jadi risiko nya terpakse aku tanggung sendiri.. di tambah pulak dgn ketaksuban bermain mafia wars sehingga tidak sedar org sekeliling serta sedikit perasaan malas, jadi lengkaplah diri aku seorang yg entah pape..hahahaha...=b but untuk sementara sahaja sebab aku nak rase nikmatnya cuti yg hanya goyang kaki di rumah, makan, tido..hehehe...=b

itu je yg larat aku repekkan untuk korang semua, dan aku tahun mesti semua dah menguap bace entri aku ni..

k.. tu je..

tata..

(^_^)

5 comments:

cudbutterfly~ said...

wow2
layout bru..,,
ecehHH!
akak~
(lalu smbil tup idung)
hehe!

Kak Long said...

nak kena babab cud2 c buchuk ni...=)
(tgh pegang rotan bulu ayam kampung)

cudbutterfly~ said...

ehhe..,,
mentang2 akak kt kg ey??
sj wt owg jelez la 2..,,
layout jiwa2 seyh..,,
m0od jd len ble msk page akak..,,
tros rs nk kwen jp2 ni gk
hak3~

Kak Long said...

kawen???
biar betui??
adoiiilaaa...
(gelak smbil guling2 ats lantai)

budak ni nak kene babab lg ni..
pergi study..
kawen tu simpan dalam tupperware..=b
nanti dah ok, baru bukak, amik balik..
hehehe...

cudbutterfly~ said...

errr
da ok 2 cne kak??
cne nk tw keadaan ok 2 da ok ke lum??
haha