KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Sunday, April 12, 2009

:: saya sudah ada di rumah ::

setelah siap menghantar assigment, mengemas bilik, menghantar buku yang dipinjam ke library, membasuh kain sebaldi, akhirnya...aku dapat jugak balik umah setelah hampir semua classmate aku dah enjoy sakan kat umah diorang2..hehe..=b

thanks to mucuk sebab sudi menyusahkan diri dgn naik bas ke sungai petani untuk menjemput aku..hehe..luv u very2 muchhh..

sebelum balik, sempat lg gi tgok PC fair kat Central Square..tapi tak membeli pape pun sebab dah pokai..then gi makan.. pastu balik hostel, siap2 then trus balik but singgah di Bagan Ajam penang nak tgok sunset..hehe..

sampai kat umah around kul 1.30 pg..sebab bertolak dari sg petani pon around kul 6 (mak pon dah bising, kenapa balik lambat..)..sebab bnyak hal perlu di settlekan sebelum balik umah...tapi alhamdullillah..semua ok..

and finally, aku kat umah..untuk mungkin 5 atau 6 hari, because pas ni aku ad exam, start with CTU264 (Pengurusan Maklumat Islam) on 22 April..pastu 24 April for BEL311 (English (writing skill))..then 26 April for IMD255 (Technical and Support Services)..after that 3 May for IMD201 (access to information) and the last one is IMD202 (promotion)..so bnyak yang nak kene baca..so busan..so takut..

ok..tu je kot untuk takat ni..merepek tul kan..hehe..=b kat bawah ni ad sikit gmbar yg aku rase menarik..tak tau kalau kamu semua rase..hehe..=b

thanks..

hehe..miss pooh ku yg baru..hehe..thanks bucuk..

anak2 kucing aku yg cumillll..beshhhh..=b


2 comments:

cudbutterfly~ said...

akak..,,bsa ny po0h 2..,,
klh sy...,,
c[=

Kak Long said...

hehehe..
bukan setakat tu..
dah cukup satu family dah...
dari anak smpai bapak...
hikhikhik...=b