KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, April 16, 2009

:: aksi dia ::


cuba tengok gmbar kat atas ni, fuhh..cam2 aksi si gumuk sy ini menangkap gmbar... sejak membeli si kamera besar, dia macam dah addict dgn aktiviti menangkap gmbar.. yang sy cukup perasan adalah aktiviti mengusung kamera ke mana sahaja dia pergi kecuali tempat yg tidak sepatutnya la..hehe...=b

apatah lg bergaya dgn beg yg baru sy belikan, bukan main lg si gumuk sy ni...belum pon sy cakap pape..dia dah transfer kamera besarnya ke dalam beg baru tu.. saya katakan padanya yg beg tu untuk cik oren saya.. and dia jawab, tak padan dgn kecik..nak umah besar..nahhh..amik beg yg lame ni.. wahhh en gumuk...bnyak hencem muke awak..hehe..=b tapi takpe la..mmg sy belikan beg tu untuk dia..tapi cadangnya untuk dibuat birthday present..hehe..walaupun birthday en gumuk buln 8 ni..hehe..=b tapi takpe la..cari present yg lain pulak la nampak gayanye...=b


hehe..ni baru aksi dia menangkap gmbar, belum lg aksi saya bila di halakan lensa kamera besarnya tu..sy mmg suka berposing depan kamera dan juga menangkap gambar. tapi peratusan untuk berposing depan kamera adalah lebih tinggi dari menangkap gmbar..hehe..=b dan kat bawah ni aksi sy pula bila dihalakan lensa kamera..hikhikhik..=b



hikhikhik..=b tu je sebenarnya..takde pape pon..

3 comments:

cudbutterfly~ said...

ncem jgk buah ht akak ey..,,
hihihi

Kak Long said...

ncem?? hehe..jgn cakap kuat2..nanti dia pasan..hikhikhik...=b

cudbutterfly~ said...

keh3..,,
baek~
=D