KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Sunday, March 29, 2009

more2 TUA..=b

post aku yg pertama di umur baru ku...


Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi..

Selamat hari jadi zafirah..

selamat hari jadi...

fuhhhhh..
padam pon lilin..

jemput2..makan cake.. hehe...


huhu..aku dah makin tua..22 tahun..30/3/2009 genap la umur aku 22 tahun..cam tak caye je..dah makin tua aku ni rupanya..

so, aku harap sgt aku akan bertambah matang...menjadi seseorang yg sesuai dgn umur aku sekarang..22 tahun ya..haha..aku nak jadi seseorang yg baru, kalau diizikanNya..InsyaAllah..

harapan aku di umur yg baru :

  • semoga aku dapat mengecap bahagia yg aku dambakan
  • semoga aku pnjang umur untuk memperbaiki diri
  • semoga aku sentiasa sukses selalu
  • semoga aku sentiasa diberkati olehNya
  • semoga aku sentiasa menjadi org yg berguna
  • semoga aku murah rezeki..dapat pe yg aku nak..n dapat balas jasa mak bapak aku..
  • semoga aku sentiasa dikelilingi org2 yg boleh bersama aku susah @ senang

last sekali, doakan aku sentiasa dapat mencapai harapan2 aku kat atas tu..


4 comments:

atiexoxo said...

wehh.happy birthday. :)
nk msg tarak kredit.
ehehe.
smoga panjang umur.
the cake looks yummieeee!

Kak Long said...

hehe..thanks..entah cake sape2 yg aku amik..haha..

SomEoNe said...

yea da tua..
haha..
nk wish epy blated bday..
sori r terlmbt wish..
semoga sukses slalu :)

Kak Long said...

thanks..huhu..tu la pasal..dah masuk usia warga emas la pulak dah..=b