KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, March 19, 2009

:: cuti2 malaysia ke langkawi ::

assalamualaikum semua.. ngan salam sejahtera..

hehe..cam best je tajuk kat atas ni..

sebenarnya aku ngan wa, ell, aimi kene gi wat kerja luar bg subjek kokurikulum, so ustaz bg kami pilihan sama ada kat sungai petani sendiri or pulau langkawi..mmg terkejut la kan, mengikut ustaz, sepatutnya minggu lepas dia dah bg tau, tapi dia lupa..so, kami cam dah pening..mane satu nak gi..

aktiviti yg lebih kurang sama, waktu pon hmpir sama, cuma kalau kami pilih langkawi, kami kena bayar RM40 ngan tido kat langkawi..of course la kan..takkan tido kat kolej aku kot kan..hehe

so,

keputusanya,

PULAU LANGKAWI

bukan pe, bukan senang, nak gi langkawi cuma gn RM 40.00 sahaja for 3 d 2 N.. makan di tanggung, penginapan ada, duit kenderaan.. wa..mmg berbaloi..

so, kami akan berada di langkawi bermula 19 mac 2009 - 21 mac 2009..

jadi, sabar ek..nanti balik dari sana, aku uploadkan gmbar..

bye2..=b

2 comments:

Awy said...

waa...nak ikot gak..

Kak Long said...

huhu..cam ne ko nak ikot..kitorang bukan pergi bersuke ria..pegi sebab terpaksa dan rela..hehe..

dan sekarang ni aku pon dah ad atas bumi langkawi