KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Saturday, February 14, 2009

:: well done !!! ::

Pada semua crew2 Riang Ria INFORMA (Batch Part 3) sesi Jan-Mei 2009, well done korang... kita berjaya jugak tempuh semua ni..
#crew2 yg sanggup "menggelapkan" muka2 hensem & cantik jelita#


Tahniah..

untuk semua yang kita usahakan..
yang kita dah sumbangkan...
yang kita dah korbankan...
yang kita dah tempuhi...
tahniah untuk segalanya...
kita semua TERBAIK...

2 comments:

aki said...

ala.. aku takde waktu ni..

Kak Long said...

tak muat skrin..ramai jugak takde..hehe