KEPADA YANG SUDI SINGGAH

Kepada sape2 yg sudi singgah kat blog ni, kalau sudi tinggalkan lah jejak anda di chat box saya semoga saya senang untuk bertandang di blog kalian pula..boleh kita bertukar2 buah fikiran walaupun hakikatnya, blog ini kadang2 tak mendatangkan manfaat buat pembacanya..=)

Thursday, February 12, 2009

:: tag pertama ::



Hehehe.Aku tak pernah pun menge"tag" atau di"tag" oleh mana2 orang..So, for the first time, aku nak cuba2 menge"tag" beberapa orang..hehehe.Tag ini dikenali sebagai ” 10 perkara tentang SAYANG“. Ho..ho..ho… agak2 boleh merebak tak tag yang aku ciptakan ini?? Harap2, tag yang aku ciptakan ini mendapat sambutan daripada korang semua.


Antara syarat untuk tag ini ialah :
    • Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 10 perkara tentang
      SAYANG. Tak kiralah fakta atau auta..

    • Silalah hasut 10 orang lain untuk melakukan perkara ini.

    • Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda adalah yang bertuah
      dalam dunia ni.

Orang2 yang aku nak TAG ialah :

1. aki shahida @ angin biru

2. asraf arif @ farsa fira

3. ainun mardiyyah @ SaPpHirE

4. en draka shinji

5. rwe

6. kakak farahana hussain

7. misz hunny lalala

8. miss mardihah @ raikan
cinta

9. .....

10. ......

kalau ada masa, jawab2 la ek.. selamat ber"tag"

5 comments:

Awy said...

mcm mana weh???
nak cuba3..

Kak Long said...

hehe...ko jawab la kat blog ko.. tapi ko kene la bg tau pasni ko nak tag sape plak..hehehe...then syarat dia skali..hehehe...

cik farahana said...

ok kakak farah layan la
adik zafirah
hahahah

Kak Long said...

hehe...

aki said...

dan jawab dah tag ko. hehe